Jornada Participativa a Alzira

El dimecres 23 de Novembre, en l’auditori de la Casa de la Cultura va tindre lloc la jornada participativa de presentació dels treballs de l’Agenda Urbana Valenciana: Qualitat Urbana i Salut.

Una sessió interessant per a millorar la nostra qualitat de vida a la ciutat i en el medi ambient, amb la participació de:

José Fariña, doctor arquitecte, catedràtic d’Urbanística i Ordenació del Territori, professor emèrit de la Universitat Politècnica de Madrid i redactor de l’Agenda Espanyola.

Marta Carbonés, de l’equip tècnic de l’AUV.

Sara Sánchez, mànager de l’Àrea de Solucions Urbanes de “TECH friendly”, empresa encarregada de l’elaboració de l’Agenda Urbana d’Alzira.

La secretaria autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge, Immaculada Orozco ha intervingut en la convenció amb l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, organitzada per la Generalitat Valenciana.

A més, assistiren també, la regidora de Joventut, Cooperació, Modernització i Bon Govern, Letícia Piquer; el regidor de Medi Ambient, Agricultura i Transició Ecològica, Pep Carreres; i el regidor Ricardo Belda.

Podeu trovar més información a la web:

Skip to content